Welkom op de website van het winterkoninkje

T'winterkoninkje
Wat: Een Socio- en (multi) culturele vereniging opgericht ter onderhouding en stimulantie van de sociale en geestelijke contacten onder de aangesloten leden. Alsook ter instandhouding en bevordering zijn fysieke toestand.
Wat dat allemaal wil zeggen doet er niet toe, maar het maakt toch indruk als je met zo'n zin kunt starten. Zie maar in de politiek, geen mens die snapt wat men zegt maar toch hoort men hen aan.
T'winterkoninkje
Hoe het tot stand kwam: Al nachten lag hij (onzen Jan) ervan wakker, en kwam maar niet tot een goede naam. En zoals men weet: als er een titel te verdienen valt, gaat men bij Vitesse over lijken. Dus moest hij met iets goeds voor den dag komen. Een schoon papierke maakt zelf een onnozel kadootje groots.
Ja " DEN GROOTSTEN DOMMEKLOOT" maarja, dat zou zeker op niet veel succes kunnen rekenen. Niettegenstaande deze drie woorden eigenlijk "alles" omvatten !!!
Om zijn hoofd wat te klaren schepte hij op koele najaarsmorgen een luchtje en opeens was het daar!!!! Als een donderslag bij heldere hemel. Voor hem in de bijtende kou zat hij daar lustig te fluiten, en de kou kon hem niet deren: T'WINTERKONINKSJE.

Praktische info

Iedere zondag vanaf einde kalender Vitesse tot het begin van de kalender Vitesse:

  • Startplaats : Aan cafe de Boksneuze, aan het station vanLichtervelde
  • Startuur: 09u00
  • Stationplein
  • 8810 Lichtervelde
  • Motto: Samen uit, samen thuis